Lucart Professional erbjuder ett brett utbud av produkter och system. Olika lösningar för att tillgodose alla behov i den professionella världen med bara ett mål: att säkerställa tillförlitlighet, prestanda och hållbarhet.

’’Att ge konkret hållbarhet till ditt företag genom smart tänkande och genom att ständigt utmana hur saker görs.’’

Se filmen här.

 

ECONATURAL

Framtiden för hållbarhet

EcoNatural är en innovativ linje i Fiberpack ®, det råmaterial som erhålls från återvunna cellulosafibrer, som finns i dryckesförpackningar. Ett miljö-och teknologiskt genombrott från samarbetet mellan Lucart Group och Tetra Pak®. En rad högkvalitativa produkter med exceptionell prestanda, kännetecknade av den ljusbruna färgen, som härrör från användningen av oblekta cellulosafibrer. Alla produkter i EcoNatural-serien är certifierade med EU Ecolabel.

 

ECONATURAL

Från dryckeskartonger, till hållbarhet du faktiskt kan se

EcoNatural är det innovativa PAPER + DISPENSER-systemet som ger nytt liv till dryckeskartonger. Tack vare innovativ teknik skiljer Lucart komponenterna i dryckeskartongerna från cellulosafibrer och skapar Fiberpack ® , med vilket de producerar papper, och från aluminium och polyeten producerar Al.Pe. ®, det nya råmaterialet som används för att göra dispensrar.

ECONATURALett brett sortiment av produkter för alla behov.

Innovativ produktionsprocess gör det möjligt att få ett 100% ekologiskt papper med goda prestandamöjligheter.

Den extrema mångsidigheten hos produkterna öppnar upp flera applikationer och tillfredsställer de behov ditt företag har. Styrka, absorption och mjukhet är viktiga nyckelord. Kvaliteten på återvunna cellulosafibrer som finns i dryckeskartonger är jämförbar med nya fibrer, vilket garanterar utmärkt motstånd, absorption och mjukhet hos de färdiga produkterna.

Nordexia har valt ut ett sortiment av de mest efterfrågade pappersprodukterna. Alla produkter finns på lager och levereras omgående på pall. Se sortimentet här.