Vi har ca 35 års erfarenhet av att behandla och underhålla golv. Under 90-talet utvecklade vi den nya generationen av golvvårdssystem, främst för att matcha marknadens ökade miljökrav för vård av golv. Nordexia har fortlöpande vidareutvecklat och förbättrat våra system i takt med att miljö- och funktionskrav ökat och minskade underhållskostnaderna.

Nu lanserar vi nya Nordex Floor Care

Nordex Floor Care är ett unikt miljöanpassat system för snabbare, säkrare, starkare och snyggare golv. Nordex Floor Care ger ett ergonomiskt och långsiktigt ekonomiskt alternativ för skötsel av golv.

Enkelt golvvårdssystem – produkter till rengöring, ytbehandling och underhåll

  • Bra miljöegenskaper – miljömärkta Bra Miljöval
  • Låg dosering – ger god ekonomi och mindre miljöbelastning
  • Kräver mindre underhåll
  • Ger snygga golv med djupglans

Verkligheten är vår främsta produktutvecklare

Våra kunder har ett gemensamt – alla är professionella rengörare. Men behoven kan se mycket olika ut. Det är efter den verkligheten vi har utvecklat våra produkter för att klara varje tänkbar rengöringssituation. I vårt sortiment finns allt från produkter för daglig rengöring och skötsel till parodiskt underhåll för långvarig hållbarhet.

När S-Golvvård lanserades innebar det ett nytänkande för städarbetet. Nordex Floor Care med S-produkterna är en vidareutveckling av det konceptet och blir liksom då det nu själklara valet för högre städkvalitet och till lägre kostnader.

Nya Nordex Floor Care bygger på samma genomtänkta produkter och utprovade metoder för rationellt och effektiv städning och som nu har utvecklats ytterligare för bästa städresultat med kvalitet till rätt ekonomi.

Vi har valt att behålla namnet på produkterna. S- står för ”Säkert, Smidigt och Snabbt”.

Nu som då tillhandahåller Nordex städmaterial och utrustning av garanterade hög kvalitet för kompletta städsystem.

  • Djupglans och hög slitsyrka
  • Hög och jämn städkvalitet
  • Halksäkert och reptåligt
  • Enklare underhåll